Tokyo Een station in een station, de AI-robotcoffeeshop wordt ingediend

People’s Daily Network Tokyo 15 juni Volgens de website "Dynasty News" heeft gemeld dat een coffeeshop is geopend in het JR Xinqiao-station in Tokio, Japan, en biedt service een robot die is uitgerust met kunstmatige intelligentie (AI) -technologie.

Deze robot is ontwikkeld door de onderneming "newinnovations" gemaakt door de universiteitsstudenten van de University of Osaka University.

Op dit moment is de nieuwe kroon nog steeds verspreid, omdat de robot in staat is om een ??niet-gezichtsloze dienst en hoogtepunten te bieden.

De Chinese Tail Creek werkt met de dochtermaatschappijen van Jr East Japan om deze robot in te stellen voor het noordentesttickethaak van Xinqiao-station. Mensen kunnen de app op de telefoon downloaden, u kunt een bestelling plaatsen en een subproduct-tijdsperiode maken. Nadat u het opbergkastnummer op de app hebt bevestigd, kunt u de deur van de kast openen en de boekingskoffie verwijderen.

Momenteel kunnen klanten ervoor kiezen om bestellingen van warme koffie en ijskoffie te plaatsen.

De robot kan niet alleen de voorkeuren van de klant als koffie beantwoorden, maar ook het type koffie kan ook worden aanbevolen voor klanten.

Er wordt gemeld dat de aankoop van koffie alleen kan worden afgewikkeld met een creditcard, en de prijsprijs is 450 yen.

Daarnaast zijn er 8 kopjes 8 kopjes per maand of betaal 7980 yen voor 7980 yen om uit te kiezen.

(Compilatie: Zhang Mengchen School: Chen Jianjun) (Editor: Xu Wenjin, Sun Yu).