[Onderwerp] Winter Olympische Spelen ""

Yuxian Paper-Cutting wordt ook wel raambloemen genoemd en het enige kleurrijke papier-snijdende papiervrije, de volwassen fase van de volwassen fase is meer dan 200 jaar. Het is gegraveerd met een dun wit papier, neemt een klein scherp snijmes, … met Beijing 2022 Winter Olympische Spelen betraden een aftellen 100 dagen, ieders verwachtingen van de Olympische Winterspelen zijn intensiever.

Dus wat voor soort Chinese Olympische Spelen zijn gepasseerd? Met de toenemende winter van de winter, bereidt Peking zich actief op voor de twee plaatsen, en de warmte van Chongli neemt toe. Globale oogleden zullen zich ook concentreren op dit ijs en sneeuw. Sinds het succes van Zhangjiakou heeft Zhangjiakou met succes de Winter Orance gekocht, Chongli grijpt de winter Anchi, met … Gelegen in de Sizi-stad, de stad Sizi, de stad Sizui, Zhangjiakou City, vanwege het centrum van Zhangjiakou Olympisch dorp, snel "net rood" zijn.

Sinds mei 2017 heeft de provinciale en gemeentelijke culturele relikwieafdeling een uitgebreid onderzoek van de prins van de prins van de prins gelanceerd … Gelegen in het land van het Guyang Tree Pavilion in Zhangjiakou District, 2022, het is een winter Olympische Spelen in Zhangjiakou . De locatie van de locatie in de bouw van de locatie is de grootste, de moeilijkste competitie-locatie wordt genoemd "Sneeuw zoals … 2022 Winter Olympische Spelen voor Zhangjiakou Ice and Snow Industry Development cre?erde een ongekende kans. Vertrouwen op" Spring Has Henhonderd bloemen , Er is een natuurlijke begiftiging in de zomer met koele wind en sneeuw, en de Dongfeng wordt bereid door de Olympische Winterspelen. Zhang Jiakou heeft de hoofdstad van de hoofdstad ingedrukt ….