"Het hart" weg is afgevlakt, de inwoners van Jadequecue West Gemeenschap worden geprezen "doen praktische dingen"

Na het begrip van de situatie, de Yuquan Road West Gemeenschap onmiddellijk hield de "Old Street" Kamer van Koophandel, het vragen om de standpunten van de plaatselijke vertegenwoordiger gemeenschap, en actief gecommuniceerd met de straten en officieel gestart met het herstel van de wegen. Tijdens de reparatie, met het oog op de veiligheid van de bewoners te beschermen, de gemeenschap personeel zal de inwoners vroeg op de hoogte, en zet de prompt kaarten die "aandacht besteden aan de veiligheid in front". Op hetzelfde moment, het bouwteam intensief gerenoveerd het oneffen wegdek, en gestold de kuilen. Toen hij zag dat de werknemers bezig zijn geweest, zal de gemeenschap personeel ook te trekken uit de mouwen, handen te nemen, en versnellen de bouw vooruitgang.

Onder de medewerking van iedereen, in slechts een dag, de kuilen in de gemeenschap wordt een platte bakstenen stoep.

Na het passeren door de bewoners, ik kon het niet helpen, maar de glimlach van het hart te onthullen, en sommige kon het niet helpen, maar breiden de duim en lof van de gemeenschap en deed een daad van het doen van een echte werk voor de bewoners. Wang Ayi, No. 1 Building, 1st Building, zei dat hij de oude bewoner hier, eenmaal met het kind, het kind houdt van springen lopen, een kind is struikelen, de knie is onhandig, kwetsen goed Een paar dagen. Nu is de weg gerepareerd, niet langer gebruik maken van het hart als het, kunt u vrij om uw kind in de gemeenschap te brengen voelen. het volk levensonderhoud is niet klein, en de belangen van de massa’s zijn groot.

In de toekomst zal Yuquan Road West Gemeenschap ook zet een aantal kwesties zoals riolering, parkeerplaatsen, en het opzetten van het opladen van elektrische palen in het rechtsgebied, en ernstig doen praktische dingen voor de bewoners, en het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van leven van bewoners. werkelijke actie, doen ons uiterste best om de bewoners sense, geluk en het gevoel van veiligheid te vergroten. (Wang Yanli) (Editor-in: Bao Congying, Gao Xing) Sharing meer mensen laten zien.