[Xinhuanet live uitzending] 20e verjaardag van het succes van de oude stad Pingyao

[Shi Yong] Vijf, Multi-order beveiligingsmechanisme is de fundamentele garantie van de oude stad van Pingyao.

Op de oude stadsbescherming zijn we altijd sociaal gemarkeerd, de meest betrokken betrokken dat de krachtigste steun van cultureel erfgoed een sterke sociale hulpbronnen is, het onderwerp van bescherming zou de overheid moeten zijn, maar van het objectieve, single en één provincie De kracht om de oude stad te beschermen.

In het aangezicht van de werkelijkheid houdt Pingyao zich aan de begeleiding van verenigde en effici?nte organisatie van de overheid en het aantrekken van financi?le steun voor sociale apparatuur, met de "tastbare hand" van de overheid activeert de markt "onzichtbare hand".

In de verbetering van de overheid "tastbare hand": in 2001 hebben we een stadsmanagement bestuursrechtelijke handhavingsbureau opgezet, een stem van de oude stad van Pingyao gelanceerd, en de situatie van toeristische marktchaos was effectief ingetogen; in 2002, een behuizing Bureau heeft een huisvestingsbeheerbureau opgericht, en meer dan 2.300 huishoudens in de oude stad. Meer dan 7.000 directe tanks waren effectief in regelgeving; in 2005 is het toeristische politiebureau vastgesteld. In 2006 is de Groep een Police Brigade in 2006 ; Het oude City Fire Squadron heeft het oude Squadron van de stad gevestigd, dat een professionele teamgarantie biedt voor de Ancient City Fire Safety; 2014, opgezet DeAclo Wereldcultureel Heritage Pingyao Ancient City Protection Management Committee. Sinds vorig jaar hebben we een hervorming van het toeristische managementsysteem ‘1 + 3’ gelanceerd. In februari op dit jaar hebben we een Pingyao County Tourism Development Committee opgezet..

Met name zullen we leren van internationale ervaring, hefboom- en buitenlandse experts en teams, officieel gevestigd "Pingyao City Cultural Heritage Protection and Development International Workshop", zal de oude stad van Pingyao verdelen in 10 historische en culturele districten en verdelen de provincie voor 10 Landelijke historische en culturele blokken, 10 werkteams in binnen- en buitenland hebben 1 oude stadshistorische en culturele straat uitgenodigd en 1 landelijk historisch cultureel blokgebied om langdurig onderzoeksonderzoek te voeren, de bescherming van de praktijk te leiden en meer open te vormen. Een internationale academicus platform voor co?peratieve uitwisselingen. In de mobilisatie van de markt "onzichtbare hand": de afgelopen jaren hebben we de transformatie van de "bloedtransfusie" van de overheid bereikt om "hematopoietic" in het oude stadsbeschermingsfondsen te financieren. In 2010 won het bijvoorbeeld met succes de 100 miljoen China import- en exportbanktoerisme cultuur internationaal leningproject; in 2013 wordt het BT-model gebruikt om een ??round-city-zone te bouwen om het sloopproject te corrigeren.

Vooral sinds vorig jaar verkennen we actief de implementatie van PPP, Development Fund, EPC en andere modellen, en stel we platforms in zoals het PPP Management Center, Pingyao City Development Company, City Investment Company, en volledig gebruik van marktmiddelen, het hebben meer sociaal kapitaal , particuliere fondsen nemen deel aan de stedelijke constructie, streven ernaar om de weg naar stedelijke constructie in Chengcheng City te verkennen, met de marktontwikkeling van de stad.

Vorig jaar kreunden we 2,5 miljard yuan in sociale fondsen, en streefde eruit om een ??pilot culturele tour provinciale economische ontwikkelingszone te cre?ren met kerndragende capaciteit; dit jaar zijn we in het land, en de lening van de landbouwuitgifte is 2 miljard yuan , lanceerde de Shanty Township. Reconstruction-project; volgend jaar start het oostelijke stuk Oost-stukken en Pingyao Convention and Pingyao Exhibition Center, zal EPC-modellen aannemen, samenwerken met binnenlandse bekende ondernemingen, professionele bedrijven om "ontwerp, planning, financiering, professionele bedrijven samen te werken , Bouw, Operation, Sales "Algemene outsourcing laat de professionele dingen van de professionele mensen, algemene verbetering van het niveau en de kwaliteit van de oude stadsontwikkeling van Pingyao, bescherming. De praktijk is bewezen, de regering leidt, marktoperaties en sociale participatie is een realistische maatregelen om fondsen te breekt en een legacy-bescherming te bereiken Leapching.